Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРадвам се, че участвах в изборите, няма да

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРадвам се, че участвах в изборите, няма да
Коментари Харесай

Жени Калканджиева: Това е наказателен вот към цялото управление досега

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Радвам се, че участвах в изборите, няма да се откажа. Защото аз съм народен представител, малко звучи сякаш мръсна дума, по-скоро депутат. Аз съм човек от народа и при мен няма отчаяние. Напротив, мисля, че придобихме опит, мисля, че видяхме нещата от вътрешната страна и считам, че всички тези хрумвания, които ги имаме, в това число и аз имам лични хрумвания за района, особено, тъй като бях за район Хасково, биха могли да се осъществят, даже и не с нашите партии. 

Това сподели Жени Калканджиева в " Здравей, България " по Нова Тв.

Всъщност желая единствено да подчертая, че ние сме средноевропейска класа и тази класа, тази партия е съдружен сътрудник с Вътрешна македонска революционна организация. Всъщност ние имаме по този начин малко по-различни хрумвания. Беше един по този начин углавен избор към всички, които са управлявали. Хората имат потребност от някаква смяна, с цел да вземат глътка въздух, за някаква вяра. Това е углавен избор към цялото ръководство до момента. Както виждате, и Българска социалистическа партия не можаха да създадат добър резултат, просто хората желаят смяна, добави мис Свят 1995.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР